Merhaba çocuklar

Doğuş bayramına çok az kaldı değil mi? Umuyoruz ki harika bir bayram dönemi geçiriyorsunuz. Kucak Noel Takvimi’ni yapıyor musunuz? Hemen ana sayfamızdaki linke tıklayarak başlayabilirsiniz.

Doğuş bayramının hemen sonraki haftası da yeni yıl değil mi çocuklar? 2022 yılı bitmek üzere. Nasıl bir yılı geride bıraktık? Arkadaş ilişkilerimiz, okul, aile, kilise hayatımız… Hepsinde çeşit çeşit olaylar, gelişmeler, zorluklar oldu değil mi?

Bunların yanında ve aslında üzerinde Tanrı ile, Rab İsa ile olan ilişkimiz çok önemlidir. Onunla olan ilişkinizde büyüdüğünüzü, geliştiğinizi umuyoruz. Çünkü Tanrı’nın isteği budur. Bizim sadece ona inanmamızı istemez aynı zamanda onunla yakın bir ilişki kurmamızı, O’nu tanımamızı ister. İmanımızı arttırmamızı, büyütmemizi ister. Peki bu nasıl olur? Her gün düzenli bir şekilde dua ederek, Tanrı’nın Sözü’nü Kutsal Kitap’ı okuyarak, derin derin düşünüp, anlamaya çalışarak olur.

1 Petrus 2:2 “Yeni doğmuş bebekler gibi, hilesiz sütü andıran Tanrı sözünü özleyin ki, bununla beslenip büyüyerek kurtuluşa erişesiniz.”

Efesliler 4:13 “Sonunda hepimiz imanda ve Tanrı Oğlunu tanımada birliğe, yetkinliğe, Mesih doluluğundaki olgunluk düzeyine erişeceğiz.”

Kilise hayatımız da bizim imanda büyümemiz için çok önemlidir. Kilisede hem önderimizden hem de diğer üyelerden çok şey öğreniriz. 2023 yılında da öncelikli hedefiniz Rab’bin sözünü daha derinden öğrenmek ve Tanrı olan ilişkinizi geliştirmek olsun.

Hepinizin doğuş bayramını kutluyor, esenlik ve sevinç diliyoruz.

Bizi takip edin: